Fredag!!!

2009-08-28 @ 09:55:53

Idag är det skit väder men trots det ska jag tillbax till mitt gamla hood och gå på det som en gång i tiden kallades edet natta hahah drygt fining vad kan man mer säga men men tror ja håller på få nya grannar med heheh  får se vad det är för typer när dom väl flyttat klart.
Drömde faktiskt inte om dig inatt känns konstigt , men det kan väl bli så ibland antar jag det känns så nära men endå så långt på borta på nåt konstigt sätt vet inte vilken väg jag ska ta liksom.
Känner mig helt fallen från skyarna på nåt konstigt sätt men du är underbar faktiskt det finns ingen bättre.

Sönda..

2009-08-23 @ 18:34:18

Nu har man jobbat en 6 dagars vecka man är mer eller mindre slut :P , käka pizza nyss god som fan nu blire nog bara chilla resten av kvällen ledig imorgon ska bli så skönt har bara 3 dar kvar att jobba innan det blir skolbänken igen.
Ska bli gött med nåt nytt här i livet sommarn är med snart slut den har vart väldigt skön och galen.
Tänker på dig dag som natt Du är det bästa här i livet vad ska man mer säga.

peace...

Fredag

2009-08-21 @ 08:12:25

Idag är det fredag igen och ja ska snart börja jobba ska jobba hela helgen ska bli gött faktiskt hehe
igår kom ja hem från grästorp va där och fira adam han fyllde år så de va trevligt.Fan inatt har jag inte sovit bra alls vaknat flera gånger och funderat och funderat fick ett smsa 4 imorse med åhh.
Så är lite trött nu men men det va viktiga saker ja var tvungen att reda ut liksom allt känns liksom jätte skönt och bra men samtidigt komplicerat kan man säga skumt de där med känslor.

Tisda

2009-08-18 @ 20:56:52

Ja ha nu sitter man här igen en skön kväll , ledsen för ja inte skrivit nåt men har vart upptagen heheh men nu är ja tillbax imorgon blire jobb sen åka till grästorp och gratta adam.
Ida har jag handlat och jobbat rätt skön dag faktiskt hare bäst...


peace...

En dag i grästorp

2009-08-09 @ 12:47:26

Igår var det grästorps festivalen va där med adam och robert det va riktigt kul , hade jobbat till 5 innan så man va väl lite slö men de gick över när man väl kom igång hehe, hehe vi börja på kvaterskrogen sen drog vi till wärdshuset för det skulle va nån trubadur hahhaha men när vi kom dit hade de inte startat så vi gick och mötte robert.
Sen drog vi och lyssna på billys hehe bra drag faktiskt för att va grästorp.Sen kom basti och jonna det va nice faktiskt.Det började ös regna lite senare på natten så vi fick kuta hem.
Nu sitter man här dan efter och mår lite sämre som man  brukar göra vissa söndagar gött att va ledig ida ocdh imorgon ska väl bara chilla ida Adam sitter brevid och läser tidningen vi ska väl försöka käka lite sen det va allt för nu pallar inte skriva mer faktiskt.

Over and out....

Yes Yes

2009-08-05 @ 20:04:31




Fan vilken bra dag har precis gjort mig ledig på sönda så underbart , sen fick jag reda på att ja kom in på högskolan väst bre!!! upp i facet med hela handen hehehe skämt å sido , har vart med basti ida ,han kom hem från polen inatt så vi har dratt på stan ja köpte ett par fula jävla tofflor.
Sen blev de över village där käka vi på max de va fint sen åkte vi till edet och hämta lite stuff som ja och adam baxxa i DK
får se om man får nån användning av det i helgen hehehe kanske ska på en festival i Gr.... hmm vågar man nämna placet :D heheheh annars får ja bli kvar här i hoodet och parta loss med  vi får se har vart en jäkla bra dag hare bäst

Rest in peace Mr.Jackson

Fo blogg

2009-08-04 @ 10:49:41

Då va det en ny dag grå och trist ska snart dra mig hem  till mitt gamla hood och käka sen blire jobba några timmar ska bli gött imorgon är de onsdag och då är jag ledig då får ja nog åka och handla mat och städa lya de behövs verkligen.
Ah juste ledig på torda med hehe gött som fan men men man gör ju inga pengar på ledig men man får sova åh de är ju bara så kung...kanske skriver nåt ikväll

Over and out....

Tro och hopp

2009-08-04 @ 00:07:00

Ibland kan man få en känsla av att man inte vet vem man är eller vad man känner, men innerst inne vet man att de känns så jävla rätt för en själv.
Liksom ibland kan man inte kontrollera för vad man känner och man vågar inte riktigt dela med sig av man känner.
Jag vet inte hur ja ska förklara allt man känner inom sig men ja hoppas du känner de samma.
Jag har aldrig känt så här tidigare man bara flyger igenom himmeln man är glad innerst inne dunkar hjärtat och adrenalinet pumpar men det känns samtidigt väldigt omtumlande men underbart.
Kännslor kan vara hopplöst och svårt men samtidgt så vet man vad man känner är rätt och det är så det känns att allt är rätt.
Det va allt för ikväll gött att få ur sig lite....

Sönda

2009-08-02 @ 19:11:03

Tjena alla där ute har vart i danmark i helgen heheh de va galet , blev väldigt mycket att dricka och käka men men de va kul endå de är de som är huvudsaken har lämnat av adam på buss stationen nu han har legat och mått dåligt hela dan den lilla stackarn (pallade nog inte trycket).
 Fan imorgon börjar en ny vecka skönt att de bara blir kvälls pass hhehe skönt ska ner och käka hos mormor imorgon tror ja vannn fa 400 på jackvegas igår me heheeh de va fint de va allt för nu.

Peace....