Sommaren 09

2009-10-20 @ 16:14:45




Var en jävligt kul sommar detta var en höjdpunkterna heheh tha gang i 0523 trots allt som hände på kvällen så var de fett nice faktiskt inga problem för min del bara helt underbart!!!! längtar tillbax

Tisdag

2009-10-20 @ 16:10:57

Idag har jag vart i edet en sväng,käkat och softat nu blir det plugga och så igen lite segt men det får väl gå känner mig lite krasslig så blir att ta det lungt har ingen lust att bli sjuk :S.
Känner mig inte helt toppen idag pallar inte skriva pallar ingeting verkligen känner jag känns bara som att allt blir dåligt endå hoppas kommer ur detta nångång.
Imorgon ska jag besikta bilen blir att gå upp svin tidigt sen ska jag till skolan en sväng och diskutera redovisningen med kurskamraterna sen får jag nog läsa lite till :).

Varför ska man hålla allt inom sig men nu tror jag du förstår att jag kommer alltid finnas där för dig!!!kan inte sluta känna så trots att ja ville bara bli av med känslan.




Dagens låt: Jason Darulo whatcha say

Lördag!!!

2009-10-17 @ 11:27:23

God morgon gick upp för en stund sen lite små seg och tät i näsan,ska snart iväg till överby med daddy han skulle ha en skutdörr eller nåt.
Råka snubbla på adam nyss så han fick ett utbrott men det verkar ha lugnat ner sig nu typ fan somna vid 4 inatt så man är inte helt 100 faktiskt.
Fan va fint väder det är idag får nog ta vara på det så länge de är så,heheh igår vad det igen en galen kväll som började väldigt trevligt faktiskt men det spåra ur lite synd men så är det.
Idag ska ja nog byta en hårdisk på datan längesen ja syssla med sånt men det ska nog gå bra hoppas vi hihi.

Tisdag!!

2009-10-13 @ 09:50:00

Idag är det tisdag segt som vanligt,ida ska ja nog plugga har en hel del att göra så får ta tag i det nu ush man märker utanför att det börjar bli höst kallt som sjutton.
Helgen har vart galen som vanlig fick äntligen spela  bowling endå et va soft.
I helgen vette fan vad som händer är ledig typ hela veckan kommer nog bli lite långsamt:S.
Fan gick upp för en stund sen känner att jag inte vaknat till helt än :P stod i duschen i säkert en kvart med skönt som fan för det är är så jävla kallt.
Tror nog jag får ta en runda till affären kylskåpet börjar eka och det är inte bra då kan jag svälta hjäl:P.

Ser dig i drömmar,framför mig,överallt,fortfarande hm vad ska man göra åt saken när inget händer och ingen fattar nåt!!!!!!!!!!!!!!!

Ja du!!! seth

2009-10-02 @ 15:55:01

Hemma vart på stan med grabbsen hokka lite bärs inför ikväll tydligen va de fest på hjortmossen
hehe så blire väl dra över dit ikväll hooh nu blire väl softa ner lite och filofera i det fina vädret hare bäst!!!!

Peace....

Bästa film: Johan falk

Dannemak!

2009-10-02 @ 10:04:56

Freda morgon

2009-10-02 @ 10:02:04

Fan va gött ja sovit inatt,helt sjukt underbart känner mig väl lite halvt utvilad har en del att göra idag så det känns bra vet bara inte riktig vart jag ska börja hoowww,neee palla inte skriva mer ska nog sluta skriva vad ja känner på min blogg känns bara meningslöst du vet vem du är,mer än så är bara fukkt.

Cya kanske droppar nåt ikvälll....

Torsdag

2009-10-01 @ 10:19:15

God morgon tänkte de va dax att skriva lite,idag blir det fortsätta och skriva klar tentan svårt men kul faktiskt  så man man får helgen ledig.Får nog åka och handla käk ida med kylskåpet ekar hehe fan har massa att göra idag.Igår gjorde jag ett besök i mitt old town och käka lite.Fick byta från min bamse skärm till den lilla igår den stora blev som efter 10 groggar helt suddig as skumt :(Sen på kvällen spela jag lite med tommy och simon och de gick inte alls bra ja kunde inte riktigt koncentrera mig heller hände nåt igår så allt kändes bara konstigt känner bara total tomhet inombords och instängd på nåt sätt tror den där underbara ångesten kom tillbaka på nåt konstigt sätt vet inte varför.
Brukar vara full av känslor men inte nu allt är bara borta får se hur det blir idag,kanske är för alla känslor för dig håller på slockna när man inte får nån respons,de är det ingen ide får väl försöka stå ut och tänka på annat och glömma det jag en gång kände för dig.
Det känns alltid som det är jag som tycker allt är skit,hopppas ja får igång studion igen snart du vet! så ja kan få ut mina känslor kärlek är fan bara knas!!,men en skön känsla som ja känt för första gången som gick åt helvete men men så är det.
Imorgon är det freda ska nog hem till nån tjej och dricka lite öl tror ja men vi får se droppar nog en tanke ikväll igen om ja hinner.


Dagens film: Johan falk filmerna

Dagens låt: Dr död

Dagens citat: Hotell123 :D (från wallander)

Dagens mullvad: puff :D