Fredag....

2009-09-25 @ 18:01:14

Hemma med lite polare denna gråa freda kväll och dricker lite öl med polarna sen blir de väl utgång kanske nya olarys , eller nåt annat soft hoppas det blir en soft kväll endå.
Idag vakna ja rätt tidigt endå skulle fixa csn och lite grejjer så det gjorde ja innan ja åkte till skolan skulle få tag i en syo konsulent men behövde tydligen boka tid innan får fixa detta i veckan.

Lördag...

2009-09-12 @ 17:49:40

Då va de lördag igen nice som fan,har spelet lite wii med adam och sebbe rätt nice faktiskt och smutta lite gin hehehe helt okay.
Nu ska jag duscha sen bär det iväg till stan vi ska käka sen får vi se vad det blir om vi ska träffa vagalken och håman inflyttningsfesten igår va helt okay faktiskt heheh men det blev nog lite mycket va lite tungt och ont i håret när man vakna :D sen drog vi till stan för bruur skulle klippa sig.
Vi åkte taxibuss igår till stan för det gick inga bussar hehe kosta bara 20 spänn nice faktiskt bra att man delar lika heheh faktiskt nångång här i livet.
Fan vad det vore gott  med en burgaqre från olarys typ heheh fast dom är ganska goda men det vore jäkla gött vi får se vad de blir.
Sebbe hade tydligen skadad sin tass med igår undra vad han gjorde för det skulle bli så,ah helt enkelt igår vad det en galen kväll.

Det va allt för nu skriver nog imorgon...

Fin höst dag!!

2009-09-10 @ 18:57:56

GÖtt väder idag sov länge idag riktigt skönt faktiskt heheh, sen drog jag till sylte center och hämtade mina skolböcker :S blev lite dyrt men det får jag betala nån gång i framtiden.
Sen åkte jag en sväng förbi bruur i stan och tjöta lite sen åkte vi hem och grillade kött!:P
gött som fan en soft dag faktiskt helt enlkelt nu blire softa ner ska kika på idol sen tror ja hehe.
Imorgon ska jag till tandläkarn sen får vi se om det bli inflyttningsfest hehehe men det tror jag nog
kan bli soft.Yes yes allt för nu.

Cya.....

En ny dag!!!

2009-09-08 @ 21:17:45



HEHE bilden man fick !!!!!


Då var man 21 old man:D hehe ne men vill bara tacka för alla fina presenter man fick igår och goda tårtor har smaskat i mig, massa ida nu sitter man här igen i sin ensamhet och bloggar lite har vart en sväng i edet idag fick lite käk och rasta och papper alltid gött.
Har precis kollat idol och ätit smörgås tårta helt okay.
Imorgon blir de sovmorgon fan va skönt innan skolan som börjar 13.15 heheh sen på fredag ska jag till tandläkarn :( mindre gött faktiskt men skönt att få gjort det endå.
Nu väntar jag på att hells kichen skall börja det är så grymt GORDON 4 ever börjar 22.00
hoppas det är några sköna lirare med denna gången.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer än jag älskar ,saknar dig mest av allt
tror det får räcka så liksom för allt känns så långt borta och jag mår lite dåligt av detta
på grund av olika omstädigheter vet inte riktigt hur ja ska agera hur jag ska utrycka mig
för att visa på nåt sätt vad du betyder.
Ibland känns det verkligen massa och jag är verkligen orolig för att nåt ska hända med dig
och man blir helt lämnad så som det bruka sluta för mig liksom.
Jag har för det mesta vart av den tanken att jag behövber ingen jag klarar mig själv men
riktigt så är det inte har jag insett alla behöver väl någon,någon gång en varm axel att luta sig
mot och dela glädje och sorg med.

Cya

Gordon ramsay love yaa fuck them all in tha kichen määän!!!!!




Sönda!!!

2009-09-06 @ 22:41:17

Då va det sönda igen inte speciellt överdrivet roligt men det har funkat har hämtat en säng och lagat lite käk med en kompis, helt okay dag för att va en söndag.
Sen på eftermiddan har vi grejjat med sängen och spelat lite med två andra kompisar över nätet.
Imorgon är det en ny vecka igen :S det går undan ska till skolan och jag fyller faktiskt år heheh 21 pinnar börjar känna mig gammal heheh neeh men hoppas man får något fint har redan tjuvöppnat en hehe det var en hängmatta en liten asså som de låg en ölgubbe i rätt fyndigt.
Ska nog kolla upp om jag kan jobba nåt nästa vecka med kan va bra att dra in lite extra cash på fickan,Har nog redan spenderat för mycket liksom:S har lite svårt att anpassa mitt liv som en fattig student tror jag och fortsätter mitt jetset men ska börja tänka till nu jag lovar ;)
I helgen blev det lite utgång hehe helt okay fast känndes lite "törrt" endå.
Jaja nu ska jag nog dra mig tillbaka hehe och kolla på lite tv tror ja kan va grymt medans han här brevid fixar sin facebokk hehehe :P som JAG bestämmde att han fick skaffa..


Love love love vad är det vad är det hmm det kan man ju fundera på ett tag varför ska man känna för någon så mycket, men samtidgt förstår man inte riktigt varför men känner endå att det rätt på något konstigt vis.

Cya....

Kräft time!!!!

2009-09-04 @ 19:51:38

Go kväll freda så jäkla skönt är i grästorp har käkat kräftor gött faktiskt det var så länge sen jag åt kräftor , tror jag åt lite för många känner mig hel skum i magen men de går väl över hehe.
Nu har jag gått två dar i skolan börjar trivas riktig bra faktiskt trevliga människor en över skön lärare och lite annan miljö helt okay.
Fast man börjar märka hur dyrt det faktiskt är att läsa på högskola hmm lite mer utgifter än jag hade räknat med beställde böcker igår för över 1000 spänn känns lite små jobbigt men det går väl an nu när "pappa betalar" heheh men får betala tillbax allting sen den dagen jag börjar jobbba igen.
Shit vad konstig min mage är åhh jäkla knäppa djur att käka :D
Har faktiskt städat lite i lyan idag med gött att få rent och fint omkring sig heheh men det dröjer väl inte länge innnan det är ner skitat igen.

Vad är normalt och vad är det inte , vad är kärlek,vad är tro,vad är att lägga ner hela sin själv i nåt
när det känns som det inte räcker på nåt sätt vet inte riktigt hur jag ska förklara mig men det känns verkligen så ibland men hoppas det släpper snart och man blir insläppt och får dela all den känsla man faktiskt har inom sig för jag känner verkligen det att jag har så mycket jag vill dela med mig av men når inte riktigt ändra fram på nåt konstigt sätt.

Det va allt för nu over and out....

Skola imorgon!!!

2009-09-02 @ 20:23:38

Imorogn börjar skolan ska bli nice faktiskt, fan har blivit förkyld som helvete hoppas de går över snart :P idag har jag vart i edet och käkat och tvättat sen blev det sova en stund riktigt skönt.
Nu börjar snart efterlyst får bli att glo på det och softa ner fett.Som cvanligt regnar det utanför fönstret men men så äre i dessa tider.
Igår va marcus här igen och skaffa en lägenhet vid möög på två röe det gick väldigt fort allting men nice att han ska flytta ner igen.
I helgen va det party i my home town rätt okay faktiskt hehehe.
Ska ta mig en snus nu och fortsätta kicka folk på tha game heheh, eller ta en dusch kan itne riktigt bestämma mig men det va allt för nu.

Love ya....