Ny vecka nya möjligheter!

2011-01-31 @ 11:04:10

Då var de måndag igen,jag mår fortfarande inte tipptopp ska vara lite försiktig med maten idag har jag bestämt.Känner mig dock lite bättre när ja vakna förut men vi får se om de kan hålla sig,idag blir det plugg och ta de väldigt lugnt mest vila så man fixar att gå till skolan imorgon och på onsdag känndes igår som de krävdes ett mirakel för de.

För då hade ja riktigt ont ett tag där på kvällen som senare på natten gick ner så de va hanterbart,riktigt jobbigt när kroppen inte vill men man vill så mycket själv.Droppar nog nåt senare måste ta tag i plugget nu cya.......

Mår som en kung "noooot"

2011-01-29 @ 13:26:57

Då va det helg igen dock en väldigt skev sådan tråkigt men så kan de vara ibland,dock ska man nog ta det lite lugnt innan man känner att kroppen mår bra.Får nog börja värdesätta min hälsa lite mer men vafan mitt misstag jag får sota för det.I form av smärta trötthet och en tunnare plånbok,idag blir det nog dock lugnt måste varva ner men ni som känner mig vet att jag har väldigt svårt för det! älskar fart och fläkt inga jäkla pussy fasoner här inte.Sen var det trist att blev sånt drama som det blev men ibland är det nyttigt för man lär sig vad alkohol kan medföra för konsekvenser om man inte kan hantera den.

Får kolla upp i veckan och kika på vad mitt magras beror på,börjar bli lite jobbigt nu att ena stunden faktiskt må som en kung till nästa som ett ras lite wierd.Men grejjen va igår att ja va faktiskt hungrig på nåt skumt sätt och vräkte i mig käk som tydligen satte sina spår i form av magras men men så äre längtar till nästa vecka nu bara.Längtar till skolan mest :P av någon konstig andlednig hel skumt men så äre hehe får se hur dagen utvecklas men ja kommer igen det lovar.
vad lär vi oss av detta ? att man ibland borde varva ner och inse sanningen!

Fredag elle?

2011-01-28 @ 12:04:43

Återigen fredag och klockan är 12.00 prick så cool,har precis skrivit klart en uppgift till på tisdag dock en kvar men har några dagar kvar att fixa den på.Filmen igår I rymden finns inga känslor var helt okay faktiskt dock väldigt överdriven ! men lite små roliga inslag då och då.Bill skarskård är ny i gemet som oljelund uttryckte det så skådespeleriet var kanske inte på topp men helt okay film.Det roligaste av allt var att han lät som en kompis när han snacka kanske han har aschberger? hmmm ah det kan man tänka på.

Idag blire nog lite partaj me lite polare senare ikväll,fuck msåte fixa mig något mat med hur fan de ska gå till lite dålig fantasi idag,igår blidde ju en sväng på stan med min nya bästis fabian :) aja får se hur dagen utvecklas hohoh...

Hemkommen efter en ride på stan med moa marklund!!!

2011-01-27 @ 16:20:42

Precis hemkommen från stan efter lite lunchande och flippande med moa,hon hade tydligen fått en ny bästa kompis som hette jihan.Ne vart på cafe de la creme och käkat taco sallad knöllig prisvärd och de va nog dagens...nee de va nice.Sen tog vi en promenix vid inovatum och prata om knöll livet och framtiden nåt i den stilen.

Nu blire softa och ta tag i plugget igen som vi var så duktiga och startade med i morses men men får se hur de går lätt att glida in på annat har jag märkt moa.


Blir denna svenska rulle innan vi tar tag i plugget.... :)

Dagens outfit (som alla bloggare måste ha dock inga bilder)

Munktröja
mössa
tröja
jeans
kalingar
strumpor
T shirt
skor

Mår som en kung

2011-01-27 @ 11:36:03

Tillbax,frisk,kry,back in game,återvänt,I have return vad du vill jag är frisk igen.Så jäkla skönt att må bra igen hehe så idag komemr de bli en aktiv dag känner jag,ska sätta mig och plugga sen fixa lite grejjs här hemma med hoho så skönt.

Dålig igen :(

2011-01-26 @ 17:20:26

Typ sovit 3 timmar inatt va uppe och spydde sen resten av natten tills morgonen,så drygt ! pallar inte så idag har det inte blivit mycket gjort mest suttit och kollat sjukhuset.Fan pallar inte skriva heller får se hur det går imorgon hur jag mår hoppas jag mår bättre.Tror jag fått vinterkräksjukan dock inte kräks på typ hela dagen men vi får se hur de går.

Snö igen!

2011-01-25 @ 12:31:46

Börjar med att bjuda på en bild från helgen....


Lite häng från butlers......

Precis hemkommen från skolan trött? ja och vill gärna sova men de går inte nee nya tag är det som krävs.Fick även resultatet från skolans sista kurs för hösten och det gick vägen woho.Ne nu blir det ta de lugnt slänga ihop lite käk kanske sen gräva ner sig i soffan med böckerna tror jag.Igår träffa jag vagalken igen va längesedan man såg den där figuren men han mådde bra fast tvärtom,så vi drog till split åh käka sen träffa vi nattalie så vi tog en promenix hemmåt i natten.Varför ska de komma mer snö! fan har vi inte haft vinter så de räcker tydligen inte fuck asså....

Imorgon blir de nog att hälsa på mormor tror jag har inte riktigt planerat än om vi ska dra dit elelr stanna hemma och ta tag i studierna på engång vi får se vad de blir.För övrigt var spil mycket bättre än väntat någon som har nåt förslag på fler bra pizzerior i stan prövat många men långt ifån alla :) har ni nåt att rekomendera så säg till...

i toppen ligger iallefall:

Athena
hugin
Shalom
Grill place
Grill house
En till som namnet försvann på :P


Julfesten förra året....


Skönt troget gäng..."förutom han med skägget :D"

Tisdag

2011-01-25 @ 08:09:57

Fan va trött jag är vill bara lägga mig igen och sussa,men icke får ta lite ansvar och dra till skolan om en stund.Ser ut som de kommit mer jävla snö inatt men ytterst lite ! cya så länge.....

Vill bort

2011-01-24 @ 15:45:22

Ush vill verkligen bort härifrån! hatar att känna så här,vill bort från västragötaland för gott.Skulle vilja börja om på nytt faktiskt någon annanstanns självklart fortsätta mina studier men bara iväg långt här ifrån se lite nytt träffa nya goa människor.Bo i någon större stad och leva mer utan namn och utan en speciell person.

Måndag igen

2011-01-24 @ 10:32:04

Ny vecka igen shit va  fort de går idag blire städa och plugga,försöka ta dagen som en vanlig arbetsdag men inte så lätt när klockan snart är elva redan.Vädret är som vanligt skit och det ser väldigt kyligt ut ute.Helgen var faktiskt trots lite omstädigheter rätt bra,folk va glada trevliga och galna som vanligt men det finns alltid ett men.............

Jag känner bara såhär! saknar den där gamla tiden faktiskt med gamla gänget,kändes som man fick mer ut av det man fick mer tillbaka.Idag känns det som man får se sig om efter en blick eller en klapp på axeln,kan inte peka ut nåt speciellt tillfälle men känner mig bara så jävla tom inom mig tror nog jag saknar en hel del.Känner typ att helgerna har förlorat sin charm lite grann kanske för det är sån tid på året vad vet jag :S.Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag känner att jag börjar tappa lusten på nåt sätt ! känner mig inte alls längre lika glad och längtar efter en skön helg med vännerna :( vet inte varför ? så som de var förut var skit glad när folk kom vi va ute och levde livet och hade kul ! nu äre bara luften ur kanske för man aldrig får nåt tillbax!!!!!!!!

ett wake up call!!!

2011-01-20 @ 21:09:28

Pls snälla sluta böja er för överheten dom som har makten där på toppen,hemma har man rätt att vara sig själv och göra det man gillar.Folk som sitterpå makt eller lever kvar i sina gamla åsikter kan sig !!!!! vi lever liksom i 2011 och man har fullt rätt i att leva som man vill.Jag säger bara dom som tycker jag är ett svin ! tyck de och fuck er sen enkelt för mig.Kommer aldrig någonsin böja mig och låta någon förklara hur jag skall leva ush jag bara avskyr de....Jag vill bara nämna detta lätt att det glöms bort i våran krympa värld.

Första dagen!

2011-01-20 @ 13:54:13

Nya terminen här trots att man typ känt sig förberedd så blir de nog tufft,shit blev så trött med så va tvungen att lägga mig en timme hahah.Men jag började plugga iallefall tycker jag är duktig sen somna jag en stund och vakna nu helt förvirrad :P ska plocka undan och städal ite nu inför helgen tror jag droppar nåt senare har lite skrivtorka för tillfället.

Onsdag!

2011-01-19 @ 19:03:29

Japp imorgon kör vi som ni vet!,känner mig grymt taggad för göra bra ifrån mig denna terminen känns som man höjer sin ribba hela tiden när de går bra.Kan nog mer än jag tror känndes det som förra terminen ett våldsamt partajande och pluggande så gick allt vägen endå.Liksom bara köra på ha kul och leva livet och allt löser sig det är underbart.Liksom haft det super kul och allt löst sig varför kan inte livet jämt vara sådant ! hade vart otroligt.Icke man ska bli vuxen ta ansvar och ditten och datten vara en laglig god medmänniska med,helst rik populär och charmig med men vafan jag tror att är man bara stolt över den man är och det man kan så kommer man långt.Man behöver inte vara upp pumpad och rik och berömd för att ha någon innanför pannan glöm inte de! bra att veta innan man dömer folk !

Jag är faktiskt inte en sån som springer på krogen och dränker mina problem,och är allmänt trasig nope inte alls är faktiskt en seriös student som vill ha ett händelserikt liv,träffa människor,uppleva nya saker och bara ha kul.Folk får se mig precis hur dom vill och tycka och tänka vad dom vill men är nöjd och glad för det jag har och nu är lätt en av dom bästa tiderna i livet.Jag vet att man kan inte hålla på såhär för alltid men! ser mig fortfarande som ung och då får man faktiskt vara lite barnslig och söka pröva nya upplevelser annars lär man sig inget i livet.Tror mina vänner även har vart ett viktig steg på vägen med! ni har lärt mig så mycket och att se livet på lite olika sätt...

Grrr...

2011-01-19 @ 11:38:32

Inte världens bästa start på dagen,ett krossat glas så fick börja dagen med att dammsuga upp massa glas från golvet :( shit ! fan kollade nu har inte överdrivet mycket glas kvar.Dom går åt en efter en faller dom i golvet kanske får köpa nya snart typ.Imorgon intar vi HV igen och startar upp racet mot sommaren! det ser jag fram emot trots att det nog kommer bli en hel del jobb i sommar och försöka bli lite vuxen,men vafan palla lite små ångest älskar dom där sommrarna när man bara pös ut och bada festa levde livet gjorde som man ville!!! underbart men verkligheten är som den är inte alltid på min sida.Fast man kan inte riktigt sväva på moln hela tiden trots det är underbart får nog ta tag i sig själv ibland :) och det försöker vi med men är faktiskt väldigt nöjd med min tillvaro så varför klaga bara onödigt,se det ljusa i tillvaron och försöka ta vara på alla fina ögonblick.

Har även omvänt adam till en Subwayare ;) hehe gött som fan älskar era mackor dom tutar och kör.Kanske slänger upp lite bilder från julfesten 2010 senare ! alltid nice med lite bilder nu funderar jag på att städa plocka bort lite grejjs innan ja pyser söder ut!

Tisdag...

2011-01-18 @ 13:13:39

Japp ny dag nya möjligheter,triff faktiskt solen skiner och snön eller ah slasket börja smälta och det blir ett stort kallt badkar ute.Idag har vi inte heller planerat speciellt mycket eftersom jag är ledig hehe ska väl iväg och inhandla lite käk snart iallefall alltid gött.Fick föresten 1000 brev typ någon form av års slut från banken har inte tagit mig i kragen och öppnat dom,lite väl många hehe men men får väl göra de snart  och se alla krog räkningar.

Imorgon blir det nog att hälsa på min lilla mormor igen alltid trevligt sen har jag inte heller planerat nåt faktiskt.På torsda vet ni vad som händer då intar vi HV igen !!! hohoho och börjar en nytrevlig termin får vi hoppas är redo som fan att göra ett bra jobb.

Hmm för övrigt är det mesta bra i min krympta tillvaro lite mer pengar (som alla vill ha) skulle inte vara fel men annars känns de mesta bra,ska fixa mig något jobb i sommar med men de är på g iallefall känns gött försöka bli lite vuxen istället för sånt här trams :P men så sa vi förra terminen med och vad hände ? hehe blivit ett minst sagt händelserikt år med massa fest,deltagande i tävling för 100% party,resa till stockholm som mer eller mindre bestod av att leva på redbull och alkohol.
Även en hel del annat som ja inte vill nämna....


Måndag!!!

2011-01-17 @ 12:11:41

Ledig svårt att riktigt fatta heheh så skönt,Helgen har vart jävla nice faktiskt trots drama och lite sånt.I veckan blir de lugnt sen på torsdag intar vi  HV igen då äre inte lugnt längre då ska vi göra järnet fram till sommarn droppar nåt senare idag nyss vaknar så är lite förvirrad :)

För dig matte!

2011-01-15 @ 12:49:27

Nej mattias bankel jag ska inte sluta blogga!!!!du behöver inte oroa dig

Ledighet

2011-01-13 @ 17:01:31

Ledigheten har precis börjat och direkt känenr jag mig rastlös,sugen på nåt att göra skapa erövra och vad du vill.Men för tillfället är min rastlös i strid med en jävla bred trötthet som måste vinna för idag.Imorgon är det fredag och då får vi se vad som händer ? avslutande dagen på ett fik i stan med dom sköna tjejerna från klassen skönt faktiskt tiden lite sprang iväg.Ikväll får vi se vad som händer daddy kanske komemr förbi en sväng eller så drar jag till honom en sväng tror jag får se! hej så länge ...

Torsdag...

2011-01-13 @ 14:35:40

Då va denna terminen gjord skönt att få vila ut några dagar nu om,om de blir någon vila de vill säga :P  undrar om ja ska städa orkar man de är genom trött vill ba lägga mig och sussa.Sen har ja fått någon kronisk ryggvärk ont hela tiden tror de är stolen som typ svajar som gör de.Men ska dra och fixa lite grejjer nu cya!!!!

Sista dagen....

2011-01-12 @ 18:45:41

Imorgon är de sista dagen i skolan för denna gången,trist ja ! och samtidigt väldigt skönt det har vart en flippad och skön termin faktiskt på både gott och ont.Det bästa har nog varit alla dessa sköna människor man träffat och lärt känna trodde inte det skulle kännas så tråkigt att sluta men faktiskt så känns det jätte tråkigt.Men klart lämnar inte alla för nästa vecka intar vi HV igen och kör vårterminen men en del kommer vi nog få säga tack och hej till! och dom vi gör det till får jag säga hejdå och hoppas vi möts ute någon gång i framtiden kanske! men helt klart har denna terminen varit lätt  den bästa för mig skrattat mycke upplevt motgång såväl som framgång! och varit grymt intressant att träffa alla genom sköna människor.Hoppas vårterminen blir lika bra och vi lär känna varandra mer och fixar den ihop som vi gjort denna terminen,Sen vill bara säga tack till alla som varit med och vi har lärt känna och glöm inte ni är alla unika ! kommer inte glömma denna terminen vart super kul ,hajhoj titta gärna in på bloggen och fortsätt följa min något krympta tillvaro :)
"ses  i baren "


Kväll....

2011-01-11 @ 20:18:58

Fan denna dagen har bara sprungit förbi mig :P verklgien gått jätte fort vips blidde de kväll.Har precis avslutat lite plugg nu får de nog räcka för idag,ta mig ann de sista imorgon får de bli ingen mer lust idag,imorgon blir de att hälsa på mormor och göra klart de sista av pluggandet sista skoldagen på torsda :S känns så där kommer sakna alla sköningar som lägger av.Jag fortsätter ett halvår till så HV se upp !!!!!


DK returns !!! så nice spel men dock svårare än jag trodde men men så ska de va så man inte pallar spela klart spelet direkt när man fått de.Får se vad som händer till helgen lite planer på g men vi får se gissar på party...vore kul nu när johanna och jonna är hemma vet man aldrig vad som händer och vagalken komer tillbax imorgon ;) nice allla kommer hem igen trevligt.Fan jag är sugen på gadda mig shoppa och fan vet allt lite segt när man inte är så jätte tät :( vill ha vill ha som morsan säger :P

Tisdag!

2011-01-11 @ 17:33:10

Åt för inte så längesedan gött me lite käk,annars har de inte blivit så mycket idag har plockatl ite pluggat och spelat typ.Trögt jag vet men så äre i dessa tider får se om de blir mer framåt kvällen hoho sov till 11 idag så genom skönt :) vi höres cya!!!!

Off blogg!

2011-01-10 @ 14:04:31

Som ni säkert märkt så  brukar jag inte nu för tiden blogga på helgerna,beror mest på att det alltid är full fart.I helgen har de vart party från topp till tå så jävla trevligt faktiskt härligt jobbat faktiskt.I fredags blev det bar runda i stora trollywood hehe vi gled från ena krogen till andra i jakt på den perfekta kvällen hehe,I lördags blev de förferre hos pålens klasskompisar trevligt fölk sen blev av till stan och fortsätta.Idag har det blivit skola en sväng och göra klart tentan ! För övrigt är det jävligt halt ute går knappt att gå asså shit helt galet.



Onico är inte längre min älskling det sprack :( asså shit det var mycket svårare än jag trodde men varfan man ska inte ta detta som ett misslyckande!!!!!!!! bara påt igen fan och kämpa...

Julafton!





Dag nr 2 utan nikotin!

2011-01-05 @ 12:26:44

Känns som jag gjort slut med en kär vän ont i huvudet kallas för abstinens så jävla fukking jobbigt vad gör man.Hoppas skiten tar slut snart detta är tungt som helvete ush och fy varför gav jag mig in i det får se hur länge de håller......för tillfället skulle ja kunna lägga ner projektet för ja mår dåligt över det faktiskt.LALALALLALLALALALLALALALALA jag gillar onico


Fyfan idag när jag vakna var det värre kände bara hur kroppen skrek efter nåt,men vi kämpar.Ätit frulle nu i goa vänners lag hos cissi i hennes nya lya.Hon bor numera granne me krogar hv och utelivet så nice sen åkte jag och söstra mi till överby och handla lite inför hennes resa till israel,kommer bli grymt tomt här utan dig kram.Får följa bloggen medans du är där nere! Ne sen gick jag och köpte en dosa onico som smakar skit men de får gå nu endå!!!!! andra dagen på helvetet asså !!!!




Bara att vänja sig vid dig älskling :(:P !!!!!!!

En nikotinfri dag!!!!

2011-01-04 @ 22:26:11

FY FAN säger jag nu är de jobbigt så här på kvällen plus att jag har lite huvudvärk allt känns förjävligt och jag vill känga en sko ut genom fönstret.Men helvete jag ska kämpa på ska försöka hålla mig borta från skiten !!!! asså de största problemet är att att de finns att köpa överallt liksom det är nog det värsta....pallar inte skriva mer får se hur de blir imrogon !!!!

2011!!!

2011-01-04 @ 10:49:13

Lugnet har åter infunnit sig i bloggen och i min tillvaro,skönt som bara den vart lite off några dagar haft en del att göra så här på nya året eheheh men så äre ibland.Det har åter snöat ser vi idag drygt !!! ja vet kan det inte bara lägga ner nu......för övrigt har jag börjat spana på sommarjobb eller om man ska ta någon sommarkurs ? hmmm tåls att fundera ett slag på kanske finns något som passa mig hehehe......får se hur veckan utvecklas!