Grill vs Grill

2011-06-09 @ 19:33:59


De här måste va den slöaste grillen som finns. Vi skulle grilla åh fixa upp lite gött käk tog fan 40 minuter att bara starta skiten.


Sånt här hokka vi upp hos polaren för någon vecka sen deras grill funka mycket bättre!

Imorgon äre fredag och studenten i stan. Blir nog att kolla läget och se att småttingarna sköter sig och festar ihjäl sig själva. Har även börjat på mitt nya jobb så fukking nice endå känns så skönt. Kikade vädret med och det såg ut att bli rätt dåigt för våra nybakade studenter. Får se hur det blir på kvällen lär bli ett jävla hålligång iallefall. Någon som vill följa med ut och spatsera på stan imorgon är närmligen ledig hihi ?

Ikväll blir de bara att ta de lugnt är lite smått uttråkad och känner mig lite ensam för stunden, kan nog bli sådär depp ibland fan skulle hellre vilja jobba denna slöa torsdags kväll. Känns skönt att få leva det vanliga svensson livet ett tag prova på hur det är innan man återvänder till HV till hösten. En dröm skulle vara att vinna massa pengar och plugga i många många år och bli framgångsrik inom sitt ämne. Bo i en fin lgh med någon i en storstad jobba tjäna pengar ba ha de gött men det kommer väl.

Massor med kärlek till alla......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: