Torsdag!

2011-03-31 @ 20:33:07

lite skrivtorka idag men känner mig bättre förkyldningen typ borta så skönt. Idag har de blivit skola sen har de mest vart lugnt får se hur de blir under kvällen, lite storebror senare ikväll men nu för tiden finns de inget bra på torsdagar på dumburken buuuuu.....

Onsdag

2011-03-30 @ 15:57:34

Idag har jag vart på hv och en ny kurs har startat så nice faktiskt, sen satt vi en sväng i västan och planerade lite vad vi skulle jobba med. Vi kom inte riktigt överens men det var en givande eftermidda endå. Nu är frågan vad man ska hitta på har så många alternativ antingen tar jag tag i lyan och städar så den skiner :). Eller så sätter jag mig och börjar plugga och tar lite ansvar eller så sätter jag mig och spelar rct. Sedan det sista alternativet är att göra allting samtidigt :P Detta är nog mitt livs svåraste beslut denna fina onsdag helt flippat vi får se vad jag kommer fram till.

En tung dag i pegs blogg

2011-03-29 @ 11:02:09

Halsen är konstig dom ringer från pansions grejjs, Jag mår skit och har så mycket planerat denna veckan dels studier vad gör man går och gömmer sig :( känner bara att jag måste få ur mig allt. För övrigt har det vart en flippat rolig helg med mycket skratt och härligt folk får tacka för de.

Nej nej nej nej

2011-03-29 @ 10:46:12

Vaknade i morse med feber ont i halsen och kroppen allmänt va lite öm. Asså de va inte längesedan ja va sjuk på precis samma sätt :( vill verkligen inte detta. Speciellt inte när jag har mycket att göra hela veckan liksom idag ska ja till hv sen till polishuset. Imorgon äre skola men de får bli att va hemma åh vila om det inte funkar liksom.

Finns det någon gud så hjälp mig nu!!!!!!!!! vill inte bli sjuk igen

Snö igen !

2011-03-27 @ 17:03:25

Adam har lite finess ibland skön låt i snöstormen

Ut i solen!

2011-03-24 @ 10:23:18

Världens vårväder man kanske borde ta datorn en termos och gå ut sätta sig. Låter inte det som en bra ide bara njuta medans vi har sånt fint väder nu borde verkligen vintern vara slut. För övrigt ida blir de att hälsa på mormor och fila lite på tentan igen tror jag. Imorgon äre freda då får de bli party !!!! när man väl är frisk och det är lönefredag klockrent för en galen helg vi höres senare ikväll ha de gott.....

Fint väder!

2011-03-22 @ 15:12:10

Härlig dag! började med några timmars frivillig plugg i skolan kände att de va dax att ta lite vuxen poäng och masa sig iväg till hv för lite studier. Efter detta tog vi en promenix till strandgatan på lite fika trevligt i det fina vädret känns verkligen som våren är på g. Kom nyss hem nöjd med mig själv faktiskt vet inte vad ja ska ta mig till dock skulle behöva städa men tror ja hoppar det till senare eller kanske imorgon ohohoh.....

Imorgon för övrigt blire att dra till vbg och kolla på sommarjobb ska bli nice faktiskt se vad dom kan erbjuda så spännande råå taggad på ett fresh sommarjobb faktiskt. Så blir att rota fram betyg och lite annat nu på eftermiddan innan jag får påbörja städningen. För övrigt börjar jag bli frisk igen behöver inte knapra värktabletter och ligga helt utslagen i soffan så underbart nu när våren verkligen är på gång!

Måndag igen!

2011-03-21 @ 13:05:30

Japp vart borta ett tag men har vart jävla sjuk igen :( så  mest legat i soffan och vilat inte pallat skriva. Nu ska vi ta tag i bloggen igen och jag hoppas på en toppen vecka faktiskt med plugg sen ska jag besöka ett sommarjobb med ska bli nice. Helgen har faktiskt otroligt nog vart hel lugn har mest legat och vart dålig så de fick bli så.

Måndag en katastrof!!

2011-03-14 @ 16:32:38

Jag brukar som ni vet se rätt ljust på min tillvaro, dock inte denna jävla måndagen förtillfället är allt åt helvete. Bil nycklarna är borta ja menar verkligen borta är de polsien man ska vända sig till då eller ? sen kommer ja hem det är massor me disk på diskbänken som ger min panik hela lgh skulle behövas plockas på saker egentligen. Sen som pricker över iet eller va fan det heter så får man en räkning som inte allsva väntad och som ja tror att jag redan faktiskt har betalt ska kolla upp detta senare ikväll.

Liksom när allt kommer på samma gång blir man lite smått tokig! det värsta i nuläget är egentligen bilnycklarna om någon jävel har fått tag i dom har odm full tillgång till bilen liksom inte alls kul. Sen har man vart på hv hela dagen så man är lite trött då får inte sånt här hända heller.

Shit fan idiot helvete fuck......inte min dag idag

Onsdag snön kom tillbax....

2011-03-09 @ 17:39:42

Har precis avslutat lite bingospelande , siter ba och softar nu på nya bloggburken mest hållt på med den idag och grejjat fixat lite nödvändiga program och sådär. Ikväll blir det tv och plugg för hela slanten hare bra så länge.....

Tisdag kväll...

2011-03-08 @ 19:59:28

Känns verkligen som våren va på g idag, Men som ni hört ska det bli mer snö och is fuck asså man blir lite smått deppat asså. Idag har ja vart och hälsat på Moa marklund vi gick och köpte en dricka ba allmänt softa. Sen åkte ja te nett och mötte mammsen och mormor som shoppade loss i den billiga livsmedels butiken. Kvällen får nog spenderas framför tvn först lite 112 sen får de bli store bror, faktiskt så blir jag mer och mer facinerad av deras vardag i huset, Det sätter verkligen det mänskliga psyket på en rejäl utmaning.

Jag tror det skulle vart nyttigt att någon gång uppleva det faktum att vara just isolerad från omvärlden och placeras med folk man inte själv valt. Bara tanken att vara med i store bror är nog för många tv dokusåpa och det som hör till det konceptet. Alltså sex galna fester och personer som har lite mindre kapacitet i hjärnan. Tycker verkligen att store bror har en viss typ av charm när man tänker efter och ser tillbaka på tidiga säsonger. Så är tv11 koncept bra! och personerna är väldigt sköna och skeva på samma gång. Vet inte om jag kommer följa hela såpan till slutet.


 

Imorgon äre onsdag då står studier och städning på schemat får ta lite ansvar älskar detta faktum att man börjar bli vuxen. Not!!! tycker man ska få va liten ett tag till endå har faktiskt inte riktigt stadagat mig och allt dedär nee så fan heller men lovar de kommer har börtat fundera på de endå tycker det är en bra början.

Måndag igen!

2011-03-07 @ 15:02:34

Japp jag vet vart lite offblogg men det är faktiskt så att de varit helg. Idag är det tillbax till verkligenheten alla krav och uppgifter som faktiskt måste göras för att livet ska fungera som det ska, Helgen har vart brta dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig även om det blev utekvällar så kom man faktiskt inte hem så jäkla sent avrunda rätt tidigt hihih. Men tack alla sköna kompisar för återigen en härligt helg med mycket skratt och knepigheter. Hehe ikväll kommer jag nog få läxhjälp måste få lite saker klart för mig så det ska bli skönt.

Kommer nog försöka få upp lite videobloggar med på sikt, känns som det är dax nu hohoh... Grym låt !



Torsdag

2011-03-03 @ 15:20:02

Rejält slitet idag vart i skolan trött som fan pallar inte med något med siffor men tänke endå ta tag i plugget lite senare i eftermidda. Imorgon äre fredag och då blire mer skola sen får vi se vad som kommer på tapeten, Träffa moa marklund i morse med fick köra henne till stan hon skulle börja på ett nytt jobb i stan. Får se om det blir en lugn helg hoppas på de faktiskt av någon konstig andledning.

Vad tycker ni så här långt är det se värt eller fiasko ? pratar sjävklart om store bror tycker faktiskt att de är lite halv facinerande faktiskt. Hur folk kan utsätta sig för det ultimata psykologiska testet vore nog en frän sak att uppleva endå någon gång.

Kanske droppar något ikväll cya tills dess.....

Onsdag

2011-03-02 @ 16:44:14

En skön onsdag med mycket frisk luft vart på stan, sen drog vi en sväng upp till vargön för att sedan hamna i vänersborg. Efter vänersborg drog vi till överby och käka sen tilbaka till vänersborg och sen sist men inte minst hem!. Sweet faktiskt men dock inte hunnnit me något plugg får nog ta kvällen till de faktiskt men de ska nog funka fint kan kan ja lova. Imorgon blir det skola igen dock bara halv dag skönt nog sen hem och plugga lite till faktiskt känner att inspirationen haglar över mig.